zaterdag 10 mei 2014

Mei, Rie Cramer

Het was een lange heftige dag, mijn schoonmoeder is vanmorgen in de Action gevallen. We werden gebeld en zijn er gauw heengegaan. Manlief is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Ik er achter aan in de auto. Na veel onderzoeken bleek ze haar heup gebroken te hebben, de lieverd. Morgen de operatie, spannend want ze is 78! Fijn dat we een grote hechte familie zijn, dat merk je in deze tijden.

We eindigen deze dag met maar met een luchtig blogje. Ik had gisteren al foto's gemaakt uit een boek van Rie Cramer over de maand Mei;
Mei, een heerlijke maand....

Ik vind de lente echt heerlijk!
 \


En nu maar hopen dat de lente snel terug komt!!!

En ik won een boek van haar.  :-)


8 opmerkingen:

 1. Veel beterschap voor je mama ! Hè ocharme, en dat net de dag voor moederdag.... Ik duim dat de operatie vlot verloopt morgen en ze niet teveel pijn heeft achteraf !
  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schrik voor je schoonmoeder en voor jullie.
  Hopelijk knapt ze na de operatie snel weer op.
  En Rie Cramer heeft altijd van die leuke boeken gehad. Ik heb ooit het herfsttafereel geborduurd.
  Sterkte Esther met alles!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik duim van hieruit op een geslaagde operatie en goed herstel en geef jullie veel moed want voortdurend van en naar de kliniek kruipt in de kleren maar dit doe met veel liefde.
  groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och toch. Ik hoop dat de operatie goed is gegaan en dat ze snel hersteld. Best heftig als je 78 bent. Maar het kan weer helemaal goed komen hoor! De medische wereld is zo knap. Sterkte,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte voor je schoonmoeder, zo zit een ongeluk weer in een klein hoekje. Hopen dat het revalideren na een geslaagde operatie goed mag verlopen!
  Rie Cramer!!! Als kind ben ik er zoveel uit voorgelezen, Lente, zomer, herfst en winter, ik heb ze hier nog steeds! Ook hangen er vier beeltenissen van de seizoenen van Rie Cramer boven mijn bed.
  Veel plezier nogmaals met het boek.
  Groetjes,
  Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schrik....ik hoop dat de operatie voorspoedig verlopen is en dat het herstel goed zal verlopen....
  De boekjes van Rie Cramer zijn echt jeugdsentiment.....leuk
  Ja enge luchten had ik op de foto gezet he?! Hihi....vlak daarna begon het te spoken.....onweer harde wind en hagel......toen zat ik gauw weer binnen hoor ;-)
  Liefs Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lees nu het bericht over de val van je schoonmoeder. Hopelijk is de operatie goed gelukt. Fijn dat je steun voelt door de hechte band binnen de familie. Er zal wel wat zorg op jullie als naasten terecht komen.  BeantwoordenVerwijderen