maandag 16 februari 2015

De t.v.

Aangezien ik t.v-hoekjes voorbij zie komen, dacht ik vooruit ik doe ook mee.
Eerst hadden we een t.v-kast. Met een kleine televisie. Toen die stuk ging wilden we ook zo'n platte...
Wij naar zo'n super winkel waar ze echt alles hebben. Manlief en kidslief zagen gelijk een t.v die ze wilden, een grote.....Best een hele grote.....
Echt niet, zei ik, het word er eentje die in het kastje past.
Ik er een verkoper bij geroepen  en die zei, zo'n klein televisietje hebben we niet mevrouw.
Dus vooruit dan maar een iets grotere. Maar die was net zo duur als die grote, want dat was een aanbieding.
Jullie snappen het al manlief en kids kregen hun zin. Toen we s'avonds het journaal keken wilde ik aan de nieuwslezer vragen of hij ook koffie wou,,,,Het leek net of die bij me op de bank zat!!!!
Maar eerlijk is eerlijk, het kijkt heerlijk. En ik vind t.v kijken na een dag hard werken wel fijn.

Ik heb er natuurlijk een kastje bij gezocht in de kringloop en hem opgepimpt. (Je ziet me in beeld!)
En dan zie je ook nog een stukje van onze nieuwe stoel, daarover woensdag meer!!

14 opmerkingen:

 1. Haha, herkenbaar! Wij gingen ooit ook met een rolmaat naar zo'n winkel; op de milimeter naukeurig past ie nu in de kast.... Maar als we weer een keer een nieuwe moeten zal dat formaat wel niet meer bestaan denk ik! Ziet er leuk uit zo bij jullie hoor met bijpassende kast ;-). Groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaaaaa, hilarisch! Koffie voor de nieuwslezer! Ik heb buikpijn van het lachen (en manlief weet nu zeker dat ik gestoord ben :-)))
  Prachtig kastje!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kastje. Hier bijna dezelfde t.v. Als het aan mijn man lag mocht hij nog groter maar dan past hij niet meer tussen de voorramen gelukkig. Ik gun hem veel maar het moet wel in proportie. Ik kijk nooit t.v, luister wel altid mee. Voor mij mag hij de deur uit dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt er in ieder geval een mooi kastje voor op de kop getikt.Onlangs waren wij ook in zo'n super winkel en ik schrok mij rot van de huidige afmetingen van tv's. De mannen hier zouden maar wat graag zo'n exemplaar willen hebben. Dan zitten ze bij de voetbalwedstrijden op de eerste rang. Stiekempjes zou ik mijn favoriete programma's, o.a Escape to the country, ook wel een maatje groter willen bekijken.
  Fijne tv-avond! Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ja, beter de nieuwslezer dan ... eh... sommige anderen. Je verhaal is heel herkenbaar. En ach .. de rest is wel jouw stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk geworden dat kastje. Wij zijn ook eindelijk voor de bijl gegaan voor "zo'n" tv. Snel aan gewend, zou nu toch eigenlijk die oude niet meer terug willen, ondanks dat ik heel weinig tv kijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi ik zie een stukje Esther op TV !!
  Het kastje is mooi, echt mooi... Het compenseert het "lelijke" van de TV. Ik kan ook niet zonder de TV en ga echt niet zo ver gaan als sommigen, die omwille van esthetische redenen de TV verbannen uit de huiskamer (heb mijn journaal nodig !), maar een TV blijft lelijk...
  Al een geluk dat ze zo plat geworden zijn. Dat valt al een pak beter mee dan die mastodont-exemplaren die we vroeger hadden.... Een mens moest al bijna zijn kast verstevigen, om het gewicht te kunnen dragen van de TV !
  (PS toch vreemd dat de mannen altijd hun zinnetje krijgen als het over TV's-en-toestanden gaat... ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De oude TV van ons maakte elke keer een vreemd geluid (misschien muizen in de TV??). Dus ook een nieuwe en ik moet zeggen dat het beeld geweldig is. Vooral bij de film Operasjon Arktis leek het alsof je zelf op Spitsbergen zat. Ondanks dat de TV iets groter is, is die toch kleiner dan de vorige dus past die nog op de TV kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Koffie voor de journaallezer, misschien had hij het wel gewaardeerd!
  Gelukkig heb je er weer een mooi kastje onder gevonden!
  Zelf heb ik de tv eruit gedaan, ik doe alles op de laptop. Dat is het voordeel als je alleen kunt beslissen. Een HD-scherm, 17 inch is heel goed kijken.

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, toen wij vorig jaar aan een nieuwe televisie toe waren, werd hier gezegd: het iseen groter beeld, maar de tv is niet groter, het randje eromheen is kleiner.......En ze hadden nog gelijk ook!
  Maar ik moest wel wennen aan de grote ondertiteling.
  Groeten, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo heeft iedereen een oplossing. Wel grappig dat je nu allerlei tv-hoeken tegenkomt. Normaliter zet echt niemand een leuke foto van de tv op haar blog. In woonbladen zie ik ook niet vaak de tv in beeld.
  En zo'n groter scherm, daar ben je zo snel aan gewend, ik kan me niet meer voorstellen dat we ooit kleiner keken.
  Groeten,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat jij ook de tv met kast laat zien. Ik vind vooral het kastje heel erg leuk, schattig zo in het lichtblauw... Zo wordt zo'n tv-hoek gelijk al weer een stuk vriendelijker...
  Wel ontzettend grappig dat je de nieuwslezer bijna ook een kop koffie aanbood... ik zie het al voor me...
  Ben benieuwd naar je stoel?
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoe mooi je het ook hebt in beeld gebracht (leuk met jezelf op het scherm!), een tv blijft een lelijke ding in huis. (sorry, hoor, ik durf het te zeggen omdat ik die van ons ook zo alomtegenwoordig vind.... Ik probeer de onze zo weinig mogelijk op de foto te krijgen (mik altijd zo dat hij net buiten beeld valt). Ik heb blijkbaar de tv-presentaties gemist, want die van jou is de eerste die ik te zien krijg!

  Ben benieuwd naar het zetelverhaal
  en de engel van de vorige post is lief!

  BeantwoordenVerwijderen