woensdag 19 maart 2014

Kringloop en rommelmarktgeluk deel 2

Allereerst bedankt voor alle lieve berichtjes naar aanleiding van mijn nek.
Het gaat nog niets beter, heb me zondag ziek gemeld, maandag naar de dokter. Nu ga ik naar de fysiotherapeut en heb 2 soorten medicijnen. In eerste instantie dachten ze dat het een nekhernia was maar dat is het gelukkig niet. Neemt niet weg dat ik het erg veel pijn heb. Voordeel is dat ik alle tijd heb om jullie bloggen te lezen. ;-)

Wat ik ook kan is even met het fototoestel door het huis en foto's maken van 'gelukjes' die ik heb gevonden in de loop der jaren.


Franse voorraadpotten, maar ik heb ze gekocht in een oude schuur ergens in Drenthe (weet niet meer precies waar) Ze kosten samen 50 euro. Enne manlief heeft 1 van de deksel laten vallen. Maar ik hou nog steeds van hem hoor! ;-) 

Deze hebben jullie vast al wel eens op foto's voorbij zien komen, Ben er nog steeds helemaal weg van! 
Ik was jaren geleden in Eelde op de vlooienmarkt en daar lag ie. Maar de meneer wou er 35 euro voor hebben. Ik wilde wat troepjes kopen dus dat bedrag had ik niet in mijn hoofd om uit te geven. Dus we liepen verder, ondertussen steeds omkijken of ie niet verkocht was. Op een gegeven moment zei mijn vriendin; En nu ga je hem kopen je krijgt er zo'n spijt van als je het niet doet! En ze heeft gelijk deze gaat nooit meer weg.

De details zijn zo mooi gemaakt.Eigenlijk zouden jullie hem in het echt moeten zien, en dan met je neus er boven op.Mooi he? Gekocht op een rommelmarkt voor 1 euro, hij is van 1937.

Deze theepot was 1 van mijn eerste aankopen toen ik begon met rommeltjes te verzamelen.
Hij komt uit Engeland en kostte 1 pond.Leuk he al die verschillende dingen uit verschillende landen. En dan nog even dit; morgen stopt het opgeven voor de Give-Away en zal ik een winnaar bekend maken. Hoogstwaarschijnlijk lezen jullie dat in het weekend, want ik doe het maar erg rustig aan. (Leg nu mijn hoofd maar weer een poosje neer, die is namelijk veeeeel te zwaar! ;-)

12 opmerkingen:

 1. Hopelijk voel je je snel beter...
  Je voorraadpotjes zijn in elk geval super mooi, en wat een schattige theepot !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  Veel beterschap gewenst.
  Wat leuk, om al je mooie aankopen te zien.
  Alles is mooi, maar de theepot? Prachtig!!!
  Groetjes, Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel waardeloos Esther dat je nek niets wil en zoveel pijn geeft. Ik kan enigszins invoelen hoe dat gaat.
  Heel veel beterschap!
  En je aankopen zijn ook heel mooi. Die stenen potten vind ik wel wat hebben, evenals je theepot, maar dat komt omdat ik van oud servies hou!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankopen heb je zo verzameld. Succes met je nek.
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke theepot, helemaal mijn smaak! De voorraadpotten zijn ook erg leuk. Ai, je nek... gelukkig geen hernia. Hopelijk is de pijn snel weg! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig allemaal,wat naar van je nek,ik weet er alles van,ik heb spier spannings pijn daar,grr,hoop dat je er snel vanaf bent,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie potten en die theepot, ook zo vrolijk met die mooie kleurtjes.
  Doe rustig aan met je nek, daar kun je flink last van hebben.
  Sterkte en lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spullen allemaal, ja, echt mijn smaak.
  Heel veel beterschap met je nek!
  Groetjes,
  Gon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt nog heftig met je nek, pijnlijk en vermoeiend ook. Leuke spulletjes weet je te scoren bij de kringloop en op rommelmarkten. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sterkte met je nek, hopelijk knap je gauw op.
  Lieve gr. Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi Esther, ik noem je trouwens in gedachten vaak Pippa, beterschap! Wat leuk om met je mee te mogen genieten van leuke tweedehands aanwinsten.
  groeten,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oei een zere nek is zeer vermoeiend, ik heb het een keer gehad, hoop nooit weer:( Beterschapjes!
  De volgende keer als ik bij je kom zal ik eens met mijn neus op het schilderij gaan staan:) Het is inderdaad een mooie afbeelding.
  Groetjes,
  Lineke

  BeantwoordenVerwijderen